Ако искате да бъдете щастливи – научете се  да слушате

...
Ако искате да бъдете щастливи – научете се  да слушате
Коментари Харесай

Фаталните знаци на Съдбата

 i

Ако желаете да бъдете щастливи – научете се  да слушате „ инструкциите “, които ви подсказва Съдбата,  развивайте интуицията си, бъдете деликатни и наблюдателни.

Почти всеки най-малко един път се е сблъсквал с някакви предзнаменования на значими събития в живота си. Какво е това: Съвпадения или  знаци свише? И в случай че това са подсказки на  ориста по какъв начин да ги разчетем с цел да се предпазим  от несгоди или да вземем вярното решение?

Нека се опитаме да разберем всичко това.

Знак на ориста или лоша  прокоба?

Често някои от предвестниците на беда  са сходни на суеверие  (станали сте с неверния крайник и всичко пада от ръцете ви). Но предизвестията се  разграничават от поличбите.

Така да вземем за пример,  сутринта сте счупили чаша, спънали сте се  няколко пъти на равно място, пропуснали сте да вземете чадър, макар че сте видели тъмно небе, и така нататък Може би поредицата от тези дребни неприятности е  знак свише:  бъдете през днешния ден доста деликатни и внимателни.

Вашият Ангел-пазител (Съдба,  Висш разсъдък – както желаете го  наричайте) желае да ви защищити от по-сериозни несгоди: тежка автомобилна злополука, трудова акцидент, или обилни материални вреди.

Затова, в случай че желаете да бъдете сполучливи и щастливи – научете се  да слушате сходни „ указания “ на ориста,  развивайте интуицията си, бъдете деликатни и наблюдателни.

Какви биват знаменията

Досадни трудности. Нека разберем това с съответен случай. Една съпруъжеска двойка се приготвя за отмора. Те закупили самолетни билети, подготвили куфарите, резервирали хотелска стая.

По пътя към летището дълго чакали в  тапи. Когато пристигнали на летището, към този момент били оповестили, че регистрацията на пасажерите е  завършила. С известни старания те съумели да убедят администрацията да се записват за този полет.

А по-късно последвал още един удар: при инспекция на билетите се оказало, че погрешно са вписани номерата на паспортите. Тук към този момент нищо не можело да помогне:  нито сълзи, нито рушвет на чиновниците на летището.

Настроението било развалено и съпрузите към този момент почнали да пресмятат загубите си и се чудели по какъв начин да действат по-нататък. Един час откакто те трябвало да излетят,   пристигнала трагичната вест: самолетът, с който те трябвало да летят се разрушил, а всички хора в него починали.

Съвет: Ако на път за някъде или нещо срещнете доста трудности, това, може би,  е знак на ориста, която ви предизвестява за непоправима неволя.

Случаен диалог. Понякога можете да получите подсказка от инцидентен диалога на непознати. Майкъл желал да да си купи кола. Той избрал автокъща, в която  цените били по-ниски, в сравнение с други места.

Покупката той възнамерявал за  уикенда. На обяд той отишъл в  близкото заведение. На прилежащата маса две дами водели  доста прочувствен диалог.

Майкъл несъзнателно се вслушал в  диалога им. Те си говорили за това по какъв начин безочливо заблуждават купувачите в някои магазини за продажба на коли. От диалога на непознатите мъжът схванал, че в интернет има уебсайт, на който хората споделят своя опит, от кое място е най-добре да си купите кола, и в кои автокъщи изобщо да не ходите.

Вечерта той разкрил този уебсайт и се изненадал какъв брой излъгани консуматори били написали мнения за тази, в която той възнамерявал  да отиде. В резултат на това Майкъл сполучливо си купил кола от другаде.

Съвет: Бъдете деликатни към думите и  фразите на хората към вас, от време на време в тях има информация, адресирана до вас, единствено би трябвало да разшифровате смисъла на посланията.

Радостно възприятие. Понякога се случва по този начин, че препоръките на  ориста идват посредством чувства. Например, решавайки се на  някоя значима стъпка, чувствате дискомфорт, нещо ви „ натежава на сърцето “.

Което значи, че  вие  не би трябвало да вършиме това, което сте възнамерявали. Ако решението ви кара да  чувствате наслада, лекост, наподобява по този начин, като че ли „ планина е паднала от раменете ви “ – това е  знак за верен избор.

Съвет: доверявайте се на възприятията си, и в случай че е допустимо се откажете от проектите, които ви предизвикват безпокойствие и неприятни чувства.

Писмени знаци на ориста.

Примерът в този момент е за жена бизнес – треньор. Тя получила предложение да организира образование в далечен град. От една страна, тя имала свободно време, а от друга – съмнявала се какъв брой дейно ще бъде това пътешестване, и дали нейните разноски ще се изплатят.

Разсъждавайки върху целесъобразността от  това пътешестване, тя тръгнала  по улицата и внезапно погледнала нагоре и  видяла голям афиш: „ Ще те чуят милиони! “

Жената решила, че това е знак свише и отишла да си купи билет. Пътуването се оказало доста ползотворно  – тя провела няколко образования така като  искащите били    доста,  срещнала се с забавни хора, научила доста потребни неща за себе си.

Съвет: обръщайте  внимание на това, какви  думи или изречения срещате по страниците на вестници, списания, плакати, билбордове и така нататък Най-често в тях се съдържа информация, която ви се дава за размисъл.

Заболявания. Внезапни или мъчно лечими здравословни проблеми могат да бъдат също по този начин послания на ориста. С болестта  висшите сили се пробват да ви накарат да спрете безкрайната конкуренция и суетност и  да преосмислите живота си, с цел да се промени нещо в него.

Често такива неразположения  минават незабавно, откакто осъзнаете грешките си и се решите на промени.

Мария изпитвала мощни болки в коленете си.

Няколко месеца тя прекарала в отпуск по болест, само че никакви медикаменти не помагали. Тя се замислила за това, което се случва с нея, и стигнала до извода, че подсъзнателно не желае да върви на работата си, която по никакъв начин не обичала.

На идващия ден тя подала заявление  за освобождение от служба, а седмица по-късно се почувствала извънредно добре –  заболяването й я напуснала.

Съвет: Бъдете деликатни към положението на своето  здраве, от време на време тялото ни изпраща сигнали, които заслужава да обмислим.

Бъдете щастливи и нека  в живота ви има единствено добри  знаци на ориста!

 


Източник: energetika-bg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР